MOPAN Suceava

Comedia s-a mutat la Kanal D în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00. „Moldovenii” au venit pe micile ecrane cu subiecte tari şi audienţă mare, căci serialul are personaje pestriţe precum pădurarul Mitică, Cornel, primarul Ghiţă Şpagoveanu, Aurica, preotul şi dascălul satului. Însă interpreții personajelor principale se ocupă cu altceva în viaţa reală, notează click.ro.

Petronel Gongeanu (28 de ani), cel care îl interpretează pe pădurarul Mitică, este în viața reală inginer energetician, pasionat de regie şi de editare video. El e cel care a pus bazele grupului „3 Chestii” alături de Iulian Mehedinț (28 de ani), prietenul lui din copilarie și interpretul lui Cornel în serial. Iulian este specialist în marketing la o companie din Iaşi. Aida Ioana Cojocariu (21 de ani) îi dă viaţă tinerei Maria, iubita lui Cornel, care în realitate este studentă la Comunicare şi Relaţii Publice, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/uite-ce-meserii-inedite-au-viata-reala-actorii-serialului-moldovenii-de-la-kanal-d

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava