Concert pascal
MOPAN Suceava

În timp ce fostul milionar Irinel Columbeanu stă cu chirie într-un apartament din Colentina, impunătoarea vilă de la Izvorani a fost scoasă la vânzare de către noul proprietar, la preţul de 3,9 milioane de euro. Vila cu 15 dormitoare se vinde cu tot cu obiecte de artă, printre care şi sculptura lui Sabin Bălaşa “Echilibru”. Dacă nu se găseşte un cumpărător pe măsura preţului, domeniul poate fi şi închiriat pentru 15.000 de euro pe lună. Click! a aflat că imobilul nu-i mai aparţine lui Columbeanu din anul 2012.

În mai multe imagini se poate observa celebrul pat rotund cu oglindă pe tavan, unde se iubeau Irinel şi Moni, picturile realizate de Anna Lesko, fostă iubită a milionarului, şi, mai ales, “Echilibru” – sculptura artistului Sabin Bălaşa şi pe care Iri o aşezase chiar la intrarea în casă, pentru a putea fi admirată de toţi cei care îi treceau pragul. Această operă a fost scoasă la licitaţie în data de 24 martie 2015, cu un preţ de pornire de 80.000 de euro, iar specialiştii estimau că va ajunge la 150.000 de euro. Irinel se gândea că va face un business bun cu statuia, însă în ultimul moment a fost retrasă din licitaţie, după sesizarea băncii la care afaceristul avea datorii de peste 7 milioane de euro. Toate bunurile au fost puse sub sechestru şi ulterior vândute actualului proprietar, a cărui identitate se ţine “la secret”, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/poti-sta-palatul-lui-columbeanu-pentru-15000-eu-pe-luna

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava