Concert pascal
MOPAN Suceava

Da, se pot realiza şi în pandemie show-uri televizate grandioase, cu mai mulţi concurenţi la un loc. Au reuşit cei de la PRO TV cu „Ferma. Orăşeni vs Săteni”, emisiune care are premiera marți seară, 8 septembrie. Filmările au loc în condiţii extrem de stricte, producătorii asigurându-se că nici ţipenie de coronavirus nu va pune în pericol siguranţa concurenţilor, a echipei, a emisiunii, notează click.ro.

„O săptămână s-a lucrat numai la drumul de acces în fermă. Colegii noştri au îndreptat un drum de 3,5 km şi au refăcut o ultimă porţiune de 500 de metri cu 600 de tone de piatră, adusă în 30 de camioane. S-au pus peste 20 km de cabluri şi 600 m de fibră optică, multe dintre ele îngropate în peste 250 de metri de şanţuri. Locul unde filmăm nu era racordat la energie electrică, apă curentă sau canalizare, iar echipa PRO TV s-a ocupat să fie realizate conform normelor”, au transmis surse din cadrul postului tv, conform sursei citate.

În paralel, s-au pregătit concurenţii. Fără să ştie unii de alţii, respectiv ce alţi colegi participă, cei 16 concurenţi au fost testaţi pentru Covid-19 şi băgaţi în camere de hotel. Din momentul în care au ajuns la fermă, nimeni din exterior nu a mai intrat în contact cu ei.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/news/national/uite-ce-conditii-stricte-se-filmeaza-ferma

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava