Concert pascal
MOPAN Suceava

Pentru Liviu Vârciu, anul 2018 a fost unul plin de proiecte bănoase. Antena 1 i-a oferit angajamente foarte tari pe micile ecrane, iar rezultatele financiare au fost pe măsură, astfel că la început de an vedeta se poate lăuda cu o nouă maşină, dar şi cu faptul că îşi mai face diverse ajustări la casa din Băneasa pe care şi-a terminat-o de construit. Click! l-a surprins la cumpărături.

Şi cum ştim că Liviu este mână largă, paparazzi l-au surprins pe acesta la bordul unui superb Infinity în valoare de 25.000 de euro, la care şi-a pus şi numere personalizate. Semn că a fost cuminte şi a trecut Moş Crăciun pe la el. Mai mult decât atât, vedeta Antenei 1 şi-a achiziţionat online câteva corpuri de mobilă, acesta având întâlnire cu vânzătorul în parcarea unui centru comercial din zona Băneasa. Vârciu a analizat marfa, după care a bătut palma cu acesta. Însă înainte de a merge acasă, Liviu a mai trecut şi pe la un magazin de bricolaj şi şi-a cumpărat un acoperiş pe care s-a chinuit să-l introducă în noua sa maşină, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/uite-pe-ce-sparge-varciu-banii-castigati-la-emisiuni

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava