MOPAN Suceava

Știa că timpul nu mai are răbdare cu el. Aurelian Preda a vorbit în ultimul interviu acordat revistei Taifasuri, în luna martie, despre felul în care și-a ales locul de veci, dar și despre ultima sa dorință, pe care o va împlini fiica sa, Anamaria Rosa, în vârstă de 17 ani, potrivit click.ro.

”Voi lăsa în urma mea şi o voi încredinţa pe Anamaria să publice cartea mea care se numeşte «Aurelian Preda cu bucuriile, cu iubirile, cu suferinţele şi cu tainele sale». Este o carte secretă la care lucrez şi care va fi însoţită de un film, în care oamenii vor vedea şi momente din operaţiile mele. Nu vreau să-i şochez pe cei din familie cu ce este acolo, ci va fi cunoscută, cu adevărat, povestea de viaţă a unui trecător prin această lume, care a fost Aurelian Preda. Doresc să fie publicată după moartea mea, pentru că este şi tristă şi fac foarte multe mărturisiri… Numai eu îmi pot scrie povestea de viaţă, nimeni altcineva, oricâte întrebări mi-ar pune, pentru că fiecare cosmetizează. Până în acest moment al vieţii mele este scrisă etapă cu etapă, dar nu vreau să fie văzută, o ţin foarte bine as cunsă, pentru că îmi este frică să nu-mi dispară vreodată. Atunci când voi fi băgat în pământ, aşa cum trebuie, la mănăstire, vreau ca să-i înmâneze cineva Anei tot, dacă nu va fi majoră la acel moment, inclusiv banii de tipărire. Aceasta este dorinţa mea arzătoare”, a precizat Aurelian Preda, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ultima-dorinta-lui-aurelian-preda-va-fi-implinita-de-fiica-artistului

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava