MOPAN Suceava

Actrița Draga Olteanu Matei a trăit, în ultimii ani, o viață liniștită, departe de scenă și de public. După o carieră de 60 de ani și nenumărate roluri celebre, actrița se retrăsese la Piatra Neamț, iar interviurile pe care le-a oferit au fost din ce în ce mai rare. Ultima sa apariție publică a avut loc în cadrul emisiunii „Rețeaua de idoli”,realizată de către Irina Păcurariu, potrivit click.ro.

Draga Olteanu Matei se retrasese la Piatra Neamț, după finalul unei cariere în care a interpretat roluri memorabile. Actrița a cucerit publicul cu roluri în peste 90 de filme, 100 de producţii de televiziune şi 50 de piese de teatru. „Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă, deși ne dorim să mai fie ceva, e prea frumosă viața pe pământ dacă știi să ți-o faci ca să mai fie ceva de trăit după…. Am scris în unul din caietele mele…m-am rugat lui D-zeu dacă e să ne reîncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă, sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc, din cauză că iubesc viața foarte mult. Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că ați trecut să mă vedeți”, declara Draga Olteanu, conform sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ultimele-imagini-cu-draga-olteanu-matei-acasa-piatra-neeamt-ce-ganduri-si-dorinte

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava