MOPAN Suceava

Joi, 25 noiembrie 2021, este ultima zi în care se pot primi înscrieri și nominalizări pe platforma www.premiilepentrumediucurat.ro în Gala Premiilor pentru un Mediu Curat – ediția a XIII a.

ECOTIC îi încurajează pe cei care încă nu au înscris în Gala Premiilor pentru un Mediu Curat inițiativele dedicate protecției mediului, să profite de ultimele zile disponibile pentru această etapă și, să transmită prin formularul dedicat informațiile necesare pentru jurizare. Prin acest concurs, organizatorii își propun să aducă în atenția publicului larg, cât mai multe acțiuni care au contribuit la: un mediu înconjurător mai curat, conservarea resurselor naturale sau promovarea protecției mediului.

Categoriile de premii de anul acesta sunt:

  • PROIECTE DE MEDIU (3 câștigători);
  • PERSONALITATEA DE MEDIU A ANULUI (1 câștigător);
  • PREMIUL SPECIAL dedicat JURNALIȘTILOR (1 câștigător).

Înscrierile vor fi jurizate de către reprezentanți ai Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Asociația Municipiilor din România (AMR), Info Cons, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Hotnews și ECOTIC. Criteriile de jurizare includ: impactul asupra protecției mediului, originalitatea, relevanța și durabilitatea. Regulamentul campaniei este disponibil pe platforma dedicată.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unui eveniment online care va avea loc pe 15 decembrie, ora 15:00 și va fi transmis LIVE pe platforma Hotnews, precum și pe pagina de Facebook Organizatia ECOTIC.

Ediția a XIII a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat este susținută de: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Asociația Municipiilor din România (AMR), Info Cons, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, APDETIC, Radio Eco Natura, Radio România Cultural, RFI România, Cărturești și Hotnews.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava