Concert pascal
MOPAN Suceava

Vedetele ascund de multe ori drame în spatele zâmbetelor afişate la evenimentele mondene. Puţini sunt cei care ştiau că ultimii ani din viaţa Cristinei Ţopescu, jurnalista de 59 de ani găsită moartă în casă, au fost foarte grei. Apropiaţii fiicei lui Ţopescu spun că avea probleme cu banii, cu depresia şi că se împăca foarte greu cu gândul că nu poate ajuta animalele fără stăpân aşa cum şi-ar dori, notează click.ro.

Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost descoperit abia după circa două săptămâni de o vecină, îngrijorată că nu o mai văzuse de ceva timp. A presupus că nu-i răspunde la mesaje şi la telefon pentru că este supărată. În fapt, ea s-a culcat şi nu s-a mai trezit niciodată. Poliţia a găsit-o decedată, moartea jurnalistei fiind învăluită în mister. S-a vehiculat şi ipoteza sinuciderii, din cauza depresiei şi a problemelor financiare, variante confirmate şi de prietena regretatei juraliste.

“Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu. Îngrijea 12 căţei şi hrănea maidanezi din 7 locuri. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei nu-i trebuia nimic. Toţi banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căţei, tratamente. Se vorbeşte despre o Cristina pătimaşă. A fost un conglomerat antagonic de stări, de trăiri, de inteligenţă sclipitoare, dublată de o sensibilitate anume, dar şi de duritate şi agresivitate. Da, Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii. A reuşit să plătească o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare”, povesteşte prietena regretatei jurnalise. Cele două se cunoşteau din 2015, când au participat împreună la un marş Colectiv, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/romanesti/romanesti/ultimii-doi-ani-din-viata-cristinei-topescu-depresie-bani-putini-si-drame-cu

Ultimii doi ani din viaţa Cristinei Ţopescu: depresie, bani puţini şi drame cu căţei, 5.5 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (4 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava