Festivalul International Ciprian Porumbescu

Actrița hollywoodiană Uma Thurman și-a manifestat sprijinul pentru un efort de salvare a speciilor de rinoceri pe cale de dispariție, conform contactmusic.com.

Starul din ´Kill Bill´ s-a deplasat peste hotare pentru a observa munca depusă de organizația Conservation Solutions, care a pornit un parteneriat cu oficialii guvernamentali din Botswana, pentru lansarea unei campanii ce vizează salvarea rinocerilor de braconieri.

Membrii organizației au capturat rinoceri în Africa de Sud și i-au transportat în Botswana, unde se află în siguranță, iar Uma Thurman a dat detalii despre această acțiune într-o informare pentru America’s Town și revista Country, mai notează sursa citată.

Călătoria ei a fost documentată cu o serie de fotografii, iar una dintre acestea o înfățișează cum se cuibărește lângă un rinocer. Declarația ei despre această acțiune a fost: ˝Aceste animale sunt atât de frumoase, iar absurditatea situației în care se află este atât de dureroasă… Mă dedic acestei cauze… Sunt aici pentru a ajuta… Am fost atât de impresionată (când a pozat cu rinocerul)… Am prețuit acel moment.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava