Concert pascal
MOPAN Suceava

Compania UMB Spedition a început lucrările la șoseaua de centură a municipiului Rădăuți. Primarul Nistor Tatar a declarat că antreprenorul a adus deja utilaje pentru lucrările la centură și a închiriat o clădire unde va amenaja birouri pentru perioada în care va lucra la această investiție. Nistor Tatar a precizat că lucrările au demarat la tronsoanele 3 și 4 ale șoselei de centură. El a arătat că pentru început se va lucra la poduri și podețe.
Nistor Tatar a amintit că pentru această investiție Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a alocat 20 de milioane de lei, banii fiind deja în contul Direcției Regionale pentru Drumuri și Poduri Iași – DRPD. Lucrările ce vor fi executate vor consta în mutări sau protejări de rețele electrice aferente Tronsonului R4, în valoare de 400000 lei, lucrări la structurile de poduri și pasaje de cale ferată, și de expropriere.
Tronsonul R4 are o lungime de circa 3,5 km, pleacă din sensul giratoriu al intersecției cu DN 17A, traversează DN 17A, calea ferată Dornești – Nisipitu pe un pasaj, parcurge terenuri din intravilanul municipiului Rădăuți și ajunge la kilometrul zero de plecare.

UMB Spedition a început lucrările la șoseaua de centură a municipiului Rădăuți, 8.8 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava