MOPAN Suceava

Un tânăr preot sucevean în vârstă de 24 de ani aflat în căutarea unei soții îi cere ajutorul arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic. ”Am aproape 24 de ani, sunt teolog și îmi doresc slujirea Sfântului Altar. Dar cum pot găsi dragostea adevărată? Am avut numai eșecuri și dezamăgiri, pun mult suflet, dar la final sunt părăsit. Cum pot găsi fata pe care Dumnezeu mi-a pregătit-o? Ce ar trebui să fac? Doamne ajută! Ce rugăciuni sau canon aș putea face pentru a mă putea cunoaște, a putea fi binecuvântat de Dumnezeu să-mi cunosc omul potrivit, cel ales de EL?”, s-a adresat preotul către IPS Calinic.

”Sunt convins că dacă veți ține legătura cu părintele duhovnic, care la rândul sfinției sale se va sfătui cu alți părinți duhovnici în ceea ce vă privește, veți putea găsi o fată pe măsura dorinței dumneavoastră, dar și a statutului de preoteasă. Mult succes!”, i-a transmis înaltul prelat.

Un alt preot sucevean aflat în căutarea unei soții îi cere ajutorul IPS Calinic. ”Am avut numai eșecuri și dezamăgiri, pun mult suflet, dar la final sunt părăsit”, 6.7 out of 10 based on 59 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (59 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava