Concert pascal
MOPAN Suceava

S-a scurs un an de la dispariția prematură a Cristinei Țopescu. Celebra jurnalistă a murit la numai 59 de ani, la un an și jumătate după ce ne-a părăsit tatăl ei, celebrul comentator Cristian Țopescu, care a murit pe data de 15 mai 2018. Discretă cu viața ei privată, Cristina Țopescu a vorbit însă cu emoție despre cel mai mare regret al ei: și-ar fi dorit să fie mamă, notează click.ro.

Cristina Țopescu a urcat la ceruri la finalul lunii decembrie 2019, însă trupul neînsuflețit a fost găsit în casă abia pe data de 12 ianuarie 2020, după ce o vecină a cerut ajutorul autorităților, îngrijorată că nu o mai văzuze de multă vreme.

Puțin știu că fiica regretatului Cristian Țopescu și-ar fi dorit să aibă copii, dar că o greșeală medicală i-a spulberat această mare dorință. Într-o postare emoționantă făcută pe Facebook, pe 16 decembrie 2019, Cristina Țopescu a vorbit despre acest mare regret. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că să devină mamă a fost o dorință arzătoare, însă din păcate acest lucru a devenit imposibil. Cristina Țopescu a declarat că și-a alinat această durere după ce a adoptat câinii pe care îi considera parte din familia ei, mai scrie sursa citată.

https://www.click.ro/vedete/romanesti/un-fara-cristina-topescu-indragita-jurnalista-murit-cu-un-mare-regret-eu-n-am-copii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava