Concert pascal
MOPAN Suceava

Gyuri Pascu ne-a părăsit în urmă cu un an. Actorul a plecat la îngeri la 55 de ani. Recuperat după accidentul cerebral din 2010, el a cedat unui infarct și s-a stins în dimineața zilei de 26 septembrie 2016, în jurul orei 5:00 dimineața. Manevrele de resuscitare au durat aproximativ o oră, aminteşte click.ro.

Regretatul artist a vorbit mereu în termeni elogioşi de femeia alături de care a petrecut 17 ani intenşi din viaţa sa şi care nu l-a părăsit la greu, ba dimpotrivă.

Și Daniela, după moartea artistului a publicat pe Facebook un mesaj emoționant. ”Locul îngerilor este în ceruri. Uneori mai coboară și pe Pământ pentru ceva timp. Iar când vine vremea să se întoarcă, nu stau prea mult pe gânduri. Tot așa și Îngerul Ioan Gyuri Pascu. De acum el ne va bucura sufletele de-acolo, de sus, de printre stele. Îţi mulțumim, Gyuri, pentru totdeauna!”, a scris Daniela, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/un-fara-gyuri-pascu-declaratiile-care-au-socat-pe-toata-lumea-dupa-moartea-0

Un an fără Gyuri Pascu. Declarațiile care au șocat pe toată lumea după moartea artistului, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava