MOPAN Suceava

Perioada sărbătorilor a trecut, ai petrecut mai mult timp alături de familie și ai realizat că auzul tău nu mai funcționează atât de bine?

Simți că este necesar să soliciți celor din jurul tău să repete ce au spus pentru ca nu ai înţeles sau să mărești volumul aparatelor pe care le utilizezi?

Este momentul să faci un pas către un nou început. Vino în cabinetul Clarfon din orașul tău și solicită un test de auz. Știm cât de important este să primești informații corecte și concrete atunci când vine vorba de o problemă delicată așa cum este pierderea auzului. Cu o pregătire profesională continuă, vă vom îndruma către cele mai bune soluții în alegerea de aparate auditive potrivite.

Clarfon colaborează cu cei mai buni producători de aparate auditive:

Hansaton si Unitron, membri ai grupului Sonova – lider mondial în soluții de auz dar și cu producătorul de proteze auditive AudioService.

Alege să începi Noul An cu un auz mai bun! Acum, la Clarfon ai oportunitatea de a te bucura de cea mai bună ofertă sau chiar de a dărui unei persoane dragi un auz desăvârșit.

Clarfon îţi oferă aparatul auditiv STRATOS by Hansaton, care se conectează la telefon şi la TV. Acesta este aparatul auditiv STRATOS by Hansaton ce oferă un super-auz.

Printre beneficiile pe care le oferă acest aparat auditiv se numără:

  • Reîncărcabil;
  • Conectivitate TV și Telefon;
  • 12 canale de reglaj;
  • Reducere CAS pe loc;

Acest aparat auditiv aduce un nou nivel de performanță, la un pret accesibil. Se potriveşte tuturor gradelor de hipoacuzie: uşoară, medie, severă şi profundă iar pacientul are

posibilitatea de a regla manual aparatele auditive.

Pentru că noi suntem aproape de nevoile tale, am format un sistem de rate ca să-ți poți achiziționa cele mai bune aparate auditive la un preț de excepție. Acum ai posibilitatea să achiți lunar suma de 175 lei și să beneficiezi de un auz de excepție.

De Anul Nou, alege să ai un auz mai bun!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava