MOPAN Suceava

Poliţiştii au început cercetările în vederea identificării unui angajat de la o firmă din Şcheia, care a dispărut cu marfă în valoare de circa 200.000 de euro. În după amiaza zilei de vineri, poliţiştii din Şcheia au fost sesizaţi de către C. Vasile, administrator la o societate comercială,  cu privire la faptul că din data de 4 iulie 2013, nu mai are nici o informaţie despre Ș. Vasile, de  27 ani, din Salcea,  șofer al societăţii. El a spus că șoferul se afla în cursă în Germania, însă a dispărut abandonând autovehiculul pe care-l conducea.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că  Ș. Vasile este angajat ca șofer la societatea în cauză din data de 16 mai 2013. În data de 18 mai 2013, acesta a preluat din Olanda, de la Rotterdam o autoutilitară aparținând societății la care este angajat.

Din acel moment, acesta a efectuat mai multe curse de transport bunuri în  Europa, iar în data de 4 iulie 2013 a plecat cu autoutilitara la care a atașat o remorcă încărcată cu paleți conținând sârmă de cupru în greutate de 24.956 kg, cu destinația Koln, Germania. Pe parcursul traseului, cel în cauză a efectuat mai multe opriri. După ultima oprire, ansamblul auto s-a deplasat la o adresă din Germania, unde Ș. Vasile a raportat telefonic dispecerului societății că la maşină a apărut o problemă.

Întrucât şoferul nu a mai comunicat cu dispeceratul, în data de 4 iulie 2013 la ora 16.00, la adresa unde se afla ansamblul auto a ajuns un angajat al societății, care a raportat faptul că lipsește atât Ș. Vasile, cât și marfa pe care acesta o transporta, fiind recuperate capul de  tractor și remorca .

Reprezentanții societății la care este angajat  au luat legătura cu firma căreia aparținea marfa, care ar fi anunțat despre incident autoritățile din Belgia, Olanda și Germania, marfa fiind asigurată .

Valoarea estimată pentru marfa dispărută ar fi de aproximativ 200.000 euro.

Un angajat al unei firme din Şcheia a dispărut în Germania cu marfă de circa 200.000 de euro, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava