MOPAN Suceava

Sâmbătă în jurul orelor 06:42, un bărbat de 43 de ani din comuna Marginea conducea tractorul agricol ce tracta o remorca, din direcția comunei Marginea, către municipiul Rădăuți. La un moment dat, deplasându-se pe un sector de drum din afara localității, remorca în cauza  a fost  acroșata în partea  stângă  spate  de autoturismul  condus în aceeași direcție de către un bărbat  de 39 de ani din comuna Sucevița.
În urma impactului, tractorul agricol s-a răsturnat pe partea carosabila, iar autoturismul a ajuns pe acostamentul sensului opus de mers, cu fața către comuna Marginea. De asemenea, conducătorul tractorului a suferit leziuni fizice, fiind transportat cu ambulanta la spitalul Rădăuți.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge.
Cu  ocazia  verificărilor efectuate, s-a stabilit și faptul   că remorca nu  este înmatriculata sau înregistrata. S-a întocmit dosar de cercetare penala privind săvârșirea infracțiunilor de „punerea în  circulație sau conducerea unui  vehicul neînmatriculat” și „vătămare corporala la din culpă”.

Un autoturism a reușit să răstoarne un tractor la ieșirea din Marginea spre Rădăuți, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava