Comenzi MOPAN Suceava

Un bar din municipiul Câmpulung Moldovenesc în care un minor de 14 ani a primit alcool a fost închis de polițiști. Poliția Suceava a transmis că în noaptea de 11 spre 12 noiembrie 2022, între orele 22:00-02:00, Poliţia municipiului Campulung Moldovenesc a organizat şi executat o acțiune în sistem integrat, cu efective sporite, vizând prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență și creșterea gradului de siguranță rutieră; intensificarea activităţilor de prevenire şi combatere a încălcărilor legislației penale și contravenționale (art. 3 pct. 19 din Legea 61/ 1991 – interzicerea servirii consumatorilor după ora de închidere stabilită și art. 3 pct. 22 din Legea 61/ 1991 – interzicerea comercializării băuturilor alcoolice către minori; verificarea situației minorilor identificați în obiectivele controlate.

Astfel, în jurul orei 22:10 a fost verificată o unitate de alimentație publică cu punctul de lucru în municipiul Câmpulung Moldovenesc, stabilindu-se faptul că un minor de 14 ani a fost servit cu băuturi alcoolice de către personalul angajat al unității. Atât unitatea economică cât și angajata localului au fost sancționate contravențional, iar complementar s-a dispus măsura suspendării activității societății pentru o perioadă de 10 zile. Ulterior, în jurul orei 23:30, a fost verificat un alt bar din Câmpulung Moldovenesc unde, pentru neregulile constatate au fost aplicate două sancțiuni contravenționale la OUG nr. 28/1999 (privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale) și Legea nr. 349/2002 (pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun) și s-a dispus confiscarea sumelor de bani din încasări întrucât aceastea nu era înregistrate în casa de marcat.

„O componentă principală a acțiunii a fost siguranța tinerilor în incinta și în zona locațiilor de distracție, fiind desfășurate inclusiv acțiuni de testare cu noile aparate DragerDrugtest intrate în dotarea polițiștilor. Au fost controlate 45 de autoturisme identificate în zona cluburilor și locațiilor de distracție, realizându-se testări cu aparatele etilotest și cu aparatele Drugtest”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava