MOPAN Suceava

Un bărbat a ajuns în arest după ce a năvălit în curtea unei familii din Mironu și i-a luat la bătaie pe cei doi soți. În cursul zilei de 12 iunie 2022, în jurul orei 19:00, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin intermediul „112” cu privire la faptul că pe raza satului Mironu a avut loc o agresiune.

La fața locului au fost identificați cei doi apelanți, soți și soție, care au spus că în jurul orei  18:40, trei bărbați au pătruns în curtea locuinței, pe fondul unor conflicte anterioare, fiind loviți de către aceștia din urmă și fiindu-le provocate leziuni corporale ușoare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „Violare de domiciliu” faptă prev. și ped. de art. 224 alin. 1 din Codul Penal și ,,lovirea sau alte violențe”, faptă prev. și ped. de art. art. 193 alin. (1) din Codul Penal, cauza urmând a fi soluționată procedural prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Gura Humorului de către lucrătorii din cadrul Postului de poliție Valea Molovei.

În urma cercetărilor efectuate au fost identificați cei trei bărbați de 19 ani, 38 ani și 40 ani, toți localnici din satul Mironu, comuna Valea Moldovei.

În urma probatoriului administrat la data de 16.06.2022 s-a dispus măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore, față de suspectul de 38 ani, acesta fiind introdus în arestul I.P.J Suceava.

Cercetările sunt continuate față de suspecții în cauză urmând ca în funcție de probatoriu administrat să fie luate și alte măsuri preventive.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava