• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu tractorul în comuna Vatra Moldoviței. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Alin Găleată, militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit în cursul zilei de sâmbătă pentru salvarea unui bărbat prins sub un tractor răsturnat în comuna Vatra Moldoviței, pe un deal din zona Trifu. Modulul SMURD, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță B2, s-a deplasat spre locul accidentului.

Zona fiind inaccesibilă autospecialelor, salvatorii au urcat pe jos circa un kilometru și jumătate. Alin Găleată a precizat că după o intervenție dificilă și solicitantă, militarii au extras trupul bărbatului de 44 de ani, pentru care din nefericire nu s-a mai putut face nimic, constatându-se decesul.

Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul la Vatra Moldoviței, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava