• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce un mal de pământ a căzut peste el. Accidentul s-a petrecut duminică dimineaţa, pe şantierul de la Aeroportul “Ştefan cel Mare” din Salcea, acolo unde se realizează lucrări de modernizare. Potrivit unui comunicat al ISU Suceava, bărbatul avea 41 de ani şi se afla într-un şanţ cu o adâncime de aproximativ 3,5 metri. Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a precizat că trei echipaje de militari de la Detaşamentul de pompieri Suceava s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD „C” de terapie intensivă mobilă. Cu toate eforturile salvatorilor, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, medicul SMURD declarând decesul acesteia. „Pentru extragerea trupului neînsufleţit au fost efectuate operaţiuni complexe, deoarece pământul era instabil şi orice vibraţie ar fi putut duce la surparea malurilor, punând în pericol chiar şi viaţa salvatorilor. Ca o măsură preventivă, toate utilajele grele din zonă au fost oprite pe perioada misiunii.Cu ajutorul accesoriilor specifice, pompierii militari au asigurat malurile, iar doi salvatori au coborât şi au eliberat victima, care avea picioarele îngropate în pământ. După ce a fost prins cu ajutorul centurilor de siguranţă, trupul neînsufleţit a fost extras şi predat autorităţilor în drept”, a spus Alin Găleată. Misiunea pompierilor militari a durat aproximativ o oră.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava