Concert pascal
MOPAN Suceava

Un cerşetor este cercetat de poliţişti după ce a lovit cu o cârjă o persoană care a fugit după el şi a vrut să-l lovească. În după amiaza zilei de sâmbătă, 1 iunie, o suceveancă a sunat la 112 pentru a reclama faptul că în fața unui magazin din Suceava a avut loc o agresiune între două persoane, fiind necesară intervenția organelor de poliție.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că R. Marinică, de 57 ani, din comuna Șcheia, cerşea în fața unui magazin din municipiul Suceava, iar la un moment dat a început să se certe cu A. Dumitru, de 30 ani, din comuna Slatina. Acesta din urmă a început să alerge după R. Marinică, cu intenția de a-l lovi. Pentru a se apăra, R. Marinică l-a lovit pe A. Dumitru cu o cârjă pe care o avea asupra sa, provocându-i mai multe leziuni, motiv pentru care a fost solicitată intervenția ambulanței.

A. Dumitru, care în momentul agresiunii se afla în stare de ebrietate, a fost transportat la Spitalul de Urgență Județean Suceava, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Ulterior, A. Dumitru a menționat că dorește să depună plângere penală împotriva agresorului, motiv pentru care a fost îndrumat să se adreseze Serviciului de Medicină Legală Suceava în vederea eliberării unui certificat medico-legal pentru leziunile suferite.

Cercetările sunt continuate față de R. Marinică sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând să se dispună procedural, acesta fiind şi sancționat contravențional conform Legii 61/1991 pentru apelarea la mila publică.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava