Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat beat a fost lovit de un elev în vârstă de 16 ani. Totul s-a petrecut după ce bărbatul a aruncat cu pietre în elev şi în un coleg al acestuia. În după amiaza zilei de vineri, 17 mai a.c., poliţiştii din Putna au fost sesizați despre faptul că o persoană de sex masculin este căzută pe carosabilul drumului comunal ce duce dinspre DN 2H către stația CFR Putna.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că la victima, P. Sorin, împreună cu P. Constantin, ambii din Putna, după ce au consumat băuturi alcoolice în mai multe localuri din localitate fiind în stare de ebrietate se deplasau pe drumul comunal către gara din Putna.

La o distanță de aproximativ 100 de metri de gara din Putna, P.Sorin a acostat mai mulți tineri care se întorceau de la școală și care tocmai au coborât din microbuzul de transport persoane, printre care se aflau și B.M. și T.T. de 16 ani, ambii elevi.

Victima a început să-i jignească pe cei doi și a aruncat cu pietre înspre aceștia, lovindu-l totodată cu palma peste față pe T.T., moment în care acesta l-a lovit cu pumnul în zona feței.

Datorită stării avansate de ebrietate P.Sorin s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, lovindu-se de asfalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care i-a acordat îngrijiri medicale lui P.Sorin, transportându-l la Spitalul municipal Rădăuți.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, urmând ca în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei și a constatărilor medico-legale să se stabilească cu exactitate încadrarea juridică a faptei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava