• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a fost călcat pe picior de un buldoexcavator, condus de un şofer beat, după ce a încercat să se urce din mers în vehicul. Totul s-a întâmplat vineri seara, după ce victima a ieșit dintr-un bar din comuna Drăgoiești, amplasat pe marginea unuio drum comunal. Bărbatul a încercat să urce, în timpul deplasării, pe scara buldoexcavatorului condus de un bărbat din localitate și pentru că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, fiind călcat cu o roată pe un picior.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea și victima a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă aceasta refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava