Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din Vatra Dornei, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a ales cu dosar penal după ce a accidentat un minor în vârstă de 7 ani. Accidentul a avut loc vineri seara, pe strada Pinului, din Vatra Dornei. La volanul maşinii se afla C. Ionel, de 34 ani, care în timp ce conducea autoturismul, a efectuat viraj la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi l-a acroşat pe minorul G.I. de 7 ani. În urma accidentului a rezultat rănirea minorului, care necesită 40-45 zile îngrijiri medicale pentru vindecare. Şoferul vinovat de producerea accidentului s-a rănit uşor fiind diagnosticat cu ,,plagă contuză pleoapă superioară dreapta”.

Având în vedere că şoferul emana miros de alcool s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice.

Poliţiştii au constatat că bărbatul nu  posedă permis de conducere, iar autoturismul condus îi aparţine concubinei sale P.Alina, de 32 ani, din oraşul Năsăud, judeţul Bistriţa Năsăud. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală față de P.Alina sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „încredinţare unui autovehicul unei persoane care se află sub influenţa băuturilor alcoolice” iar conducătorului auto i s-a adus la cunoştinţă că urmează a fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ vătămare corporală din culpă” „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere ”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava