Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din comuna Dolheşti este cercetat de poliţişti după ce şi-a înjunghiat fratele. În după amiaza zilei de sâmbătă, poliţiştii Secţiei 12 Poliţie Rurală Preuteşti au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că C. Vasile, de 41 ani, din satul Dolheştii Mari, a fost agresat acasă de către fratele său,  C. Ion, de 49 ani. În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că în cursul acelei zile, în jurul orei 14.30, C. Ion a venit acasă, unde locuieşte împreună cu fratele său, C. Vasile.

În urma unui conflict spontan, C. Ion, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, l-a lovit pe fratele său cu un cuţit în zona toracelui, partea stângă. Victima a plecat la o mătuşă, care i-a acordat îngrijiri medicale. Victima a fost transportată la Spitalul municipal Fălticeni fiind internată cu diagnosticul ,,plagă înjunghiată semitorace stâng”, însă nu i-a fost pusă viaţa în pericol, și a rămas internat sub observaţie medicală.

Autorul a  plecat de la domiciliu fiind găsit de către poliţişti pe raza satului Dolheşti. Acesta încă se află sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost audiat, însă nu recunoaşte fapta de care este acuzat. Cercetările sunt continuate de către poliţişti,  urmând ca după examinarea medico-legală să se dispună procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava