Un bărbat în vârstă de 28 de ani care avea două condamnări, din care una pentru că a agresat sexual un minor, a fost prins la Frasin de politiștii suceveni după ce a comis un furt dintr-o fermă. Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Suceava, în cursul zilei de vineri, 18 august 2017, au fost continuate cercetările în cauza privind furtul mai multor bunuri din anexa unei ferme aparținând unui bărbat de 61 de ani, din comuna Frătăuții Vechi, cu un prejudiciu de circa 1.500 lei.

Fapta a fost comisă de un bărbat și o femeie pe care victima nu i-a legitimat și i-a angajat la 15 august 2017 ca îngrijitori la animale. În urma cooperării dintre structurile I.P.J. Suceava, autorul a fost identificat pe strada Spitalului din orașul Frasin, ca fiind un bărbat de 28 de ani, din județul Botoșani. Bunurile sustrase, respectiv un televizor, un aparat de sudură și o trusă de chei au fost recuperate și restituite părții vătămate.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul  este urmărit la nivel național din data de 24 decembrie 2016, având în vedere că pe numele său, Judecătoria Darabani a emis două mandate de executare a pedepsei privative de libertate, respectiv 6 ani, 8 luni și 293 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă și 5 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. În baza mandatelor de executare a pedepsei, bărbatul de 28 de ani a fost escortat și încarcerat în Penitenciarul Botoșani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava