Comenzi MOPAN Suceava

În urma apariției unor imagini video pe rețele de socializare care surprindeau un bărbat efectuând în spațiul public acte cu conotație sexuală, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava s-au autosesizat, întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,ultraj contra bunelor moravuri”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 375 Cod Penal. 

Au fost efectuate verificări în vederea stabilirii identității bărbatului și au fost desfășurate activități de cercetare penală, în cadrul raziei desfășurată la data de 29.09.2022, fiind identificat bărbatul de 58 de ani, din comuna Vadu Moldovei care a recunoscut săvârșirea faptelor.

În urma probatoriului administrat, față de barbat polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Arestul IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, urmând a se dispune procedural.

Un bărbat de 58 de ani din Vadu Moldovei filmat masturbându-se în fața unor eleve în centrul Sucevei. A fost băgat la răcoare 24 de ore, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava