Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din comuna Adâncata care și-a agresat fiul a ajuns în arestul Poliției Suceava. Sâmbătă, 1 iunie, polițiștii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata au fost sesizaţi cu privire la faptul că la Unitatea de Primire a Urgențelor Suceava Suceava s-a prezentat un minor de 15 ani, din comuna Adâncata, însoţit de către fratele său. Minorul agresat prezenta mai multe leziuni traumatice cauzate în urma unor lovituri.

Poliția Suceava a transmis că în seara zilei de 31 mai 2019, în jurul orei 22.30, minorul, în urma unor certuri avute cu tatăl său, de 47 de ani, generate de absenteismul şcolar, a avut un conflict verbal cu acesta. Ulterior, tatăl l-a lovit pe fiul său cauzându-i diferite leziuni.
După ce și-a agresat fiul, bărbatul de 47 de ani i-a luat fiului său telefonul mobil, împiedicându-l astfel să sune la 112 sau la alţi membri ai familiei. De asemenea, bărbatul i-a interzis părăsirea domiciliului în care s-a petrecut evenimentul.
Ulterior s-a dispus extinderea urmării penale în cauză cu privire la săvârșirea infracțiunii de ameninţare.
Față de bărbatul de 47 de ani s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru comiterea infracțiunilor de „violenţă în familie” şi „ameninţare”. La ora 23,35 față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava