Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din comuna Baia avea pregătite peste 800 de kilograme de artificii și petarde pentru a le vinde ilegal în perioada sărbătorilor de iarnă. Poliția Suceava a informat că în urma cercetărilor efectuate și prin administrare de material probator și coroborarea datelor și informațiilor obținute investigativ, cadrele I.P.J. Suceava – Serviciul Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase împreună cu o grupă din cadrul S.A.S. și lucrători ai Compartimentului Pirotehnic, au pus  în executare la finalul acestei săptămâni un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 36 ani din comuna Baia.

În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat cantitatea de 806 kg articole articole pirotehnice diverse categorii deținute ilegal, cu scopul de a fi comercializate. Articolele pirotehnice aveau o valoare de circa 200.000 lei au fost ridicate in vederea continuării  cercetărilor.

Un bărbat din Baia avea pregătite peste 800 de kilograme de artificii și petarde pentru a le vinde ilegal în perioada sărbătorilor de iarnă, 9.8 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava