MOPAN Suceava

Un bărbat din județul Suceava a murit duminică dimineața din cauza temperaturilor extrem de scăzute din ultimele zile. Direcția de Sănătate Publică Suceava a informat, astăzi, că duminică dimineața, un bărbat din Straja a decedat din cauza frigului. Bărbatul avea 65 de ani. Din datele preliminarii ale anchetei  efectuate de medicul primar legist de la Cabinetul de Medicină Legală din Rădăuți, rezultă că bărbatul respectiv a fost găsit decedat, în spatele locuinței sale,  de către o vecină. Bărbatul locuia singur și obișnuia să consume băuturi alcoolice.
Pe de altă parte, Prefectura Suceava a informat că în cursul zilei de astăzi, circulația pe drumurile naționale și județene din Suceava nu a fost afectată, iar un utilaj cu substanțe antiderapante a intervenit la Punctul Vamal Siret. De asemenea, în toate unitățile de învățământ din județ  orele de curs s-au desfășurat în mod normal, iar echipele de patrulare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Inspectoratului Județean au continuat să acționeze pentru identificarea unor   persoane fără adăpost și transportarea lor în adăposturi.
Potrivit prefectului Mirela Adomnicăi, toate unitățile teritorial administrative din județ au fost informate cu privire la persoanele care necesită dializă, femeile gravide și bolnavii cronici cu afecțiuni ce necesită monitorizare permanentă.
Mirela Adomnicăi a mai spus că tot astăzi, pentru evaluarea situației din județele aflate sub cod portocaliu, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Sănătății au organizat o videoconferință comună, la care au participat ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Sănătății, Sorina Pintea ministrul Transporturilor, Lucian Șova, prefecții județelor aflate sub cod portocaliu și membrii comitetelor județene pentru situații de urgență.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava