MOPAN Suceava

Vineri seara, în jurul orei 18:40, polițiștii din Salcea au fost sesizați prin 112 de către un bărbat de 33 ani, din comuna Dumbrăveni, satul Sălăgeni, cu privire la faptul că în urma unui scandal cu tatăl său și-a incendiat locuința.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, la un imobil de tip locuință având loc un incendiu. În apropierea locului săvârșirii faptei a fost identificat apelantul care a declarat verbal că a dat foc la casă pentru că a fost lovit de către tatăl său, incendiul având loc la locuința sa.

La fața locului au intervenit două autospecializate din cadrul ISU Suceava, care au procedat la stingerea incendiului. În urma incendiului a ars imobilul de locuit în proporție de 50% precum și bunurile din interiorul clădirii. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”.

În cursul zilei de sâmbtăă, 2 octombrie, în cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale față de suspect, fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, bărbatul de 33 de ani fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava și instanței competente, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava