Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava l-au identificat pe un bărbat de 41 ani, din Fălticeni, care oferea spre comercializare în zona pieții din Fălticeni, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile unor brand-uri înregistrate fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate produse în valoare de 1.300 lei.

De asemenea, a fost depistată și o femeie de 44 ani, din Vatra Dornei, în timp ce oferea spre comercializare în zona centrală a municipiului, produse de încălțăminte inscripționate cu mărcile înregistrate fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate produse în valoare de 1.200 lei.

S-au întocmit dosare penale în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.

Un bărbat din Fălticeni și o femeie din Vatra Dornei amendați pentru vânzare de produse contrafăcute, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava