MOPAN Suceava

O femeie din comuna Fratautii Noi s-a prezentat vineri, 7 octombrie, la sediul Postului de Politie Fratautii Noi și depus o plângere scrisă împotriva sotului ei cu privire la faptul că în seara de 1 spre 2 octombrie 2022, în jurul orelor 01.00, a fost amenintata cu acte de violenta de catre acesta.
În urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul că în seara de 01/02.10 .2022, în jurul orelor 01.00, barbatul a venit acasă în stare de ebrietate și a început sa provoace scandal. Acesta și-a amenintat cu acte de violenta sotia de fata fiind și copiii acestora.
A fost audiata persoana vatamata și martorii prezenti, iar în cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savarșirii infractiunii de amenintare. De asemenea, persoana vatamata a solicitat emiterea de catre lucratorii de politie a unui ordin de protectie provizoriu fata de sotul ei. În urma completarii formularului de evaluare a riscului a rezultat  faptul  ca  a rezultat faptul ca exista risc iminent.
A fost emis ordin de protectie provizoriu de catre lucratorii Postului de Politie Fratautii Noi, împotriva barbatului pentru o perioada de cinci zile, acesta fiind evacuat de la domiciliu. De asemenea nu mai are voie sa se apropie la o distanta mai mica de 100 m de sotia sa și de copii și nu mai are voie sa ia legatura cu aceștia sub niciun canal de comunicare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava