Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din comuna Ipoteşti s-a ales cu dosar penal după ce şi-a ameninţat soacra şi şoţia cu o furcă. Vineri seara, poliţiştii din Ipoteşti au fost sesizaţi despre faptul că R. Viorel, de 63 ani, se află în stare avansată de ebrietate, a distrus geamurile locuinţei şi le ameninţă pe soacra şi soţia lui.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului l-au identificat de agresor pe o stradă din satul Tişăuţi. Acesta ţinea în mâna dreaptă o furcă din fier. Bărbatul a fost somat să arunce furca din mână, iar după ce a făcut acest lucru s-a dus şi s-a ghemuit lângă o fântână de pe marginea drumului. Bărbatul a fost somat din nou să rămână nemişcat şi să se legitimeze, însă acesta a introdus mâna stângă sub haină, motiv pentru care polişiştii au fost nevoiţi să foloseasă mijloacelor iritant-lacrimogene din dotare. Imediat, bărbatul a a fost imobilizat şi încătuşat.

La controlul corporal asupra agresorului, poliţiştii au găsit două cuţite de 18, respectiv 20 de cm. Ulterior, Bărbatul a fost condus la sediul Postului de poliţie în vederea continuării cercetărilor şi stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de distrugere, ameninţare şi portul fără drept în locuri publice a cuţitului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava