MOPAN Suceava

La data de 7 august  orele 23:05, Poliția mun. Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Universității din Suceava circulă un autovehicul al cărui conducător auto pare a se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma sesizării, echipa operativă, s-a deplasat la fața locului unde a constatat că un bărbat din comuna Ipotești a condus autoturismul pe strada Universității din municipiul Suceava având o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrebat fiind cu privire la permisul de conducere, acesta a declarat că nu posedă permis pentru nicio categorie de vehicule.

Ulterior acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”conducerea unui autovehicul fără permis de conducere” faptă prev. și ped. de art. 335 alin. 1 din Codul Penal și ”conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, fapta prev. și ped. de art. 336 alin. 1 din Codul Penal.

Un bărbat din Ipotești are dosar penal după ce a fost pârât de un prieten că șofează băut la volan prin municipiul Suceava, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava