Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din oraşul Liteni a ajuns în arest după ce şi-a agresat concubina în vârstă de doar 16 ani. În noaptea de joi spre vineri, o adolescentă în vârstă de 16 ani a sunat la poliţie, pentru a reclama faptul că A. Neculai, de 29 de ani, a bătut-o şi a ameninţat că o omoară, inclusiv pe fiica lor de 3 luni.

Minora avea semne vizibile de violenţă în zona feţei. Aceasta a arătat că a fost nevoită să fugă de acasă la locuinţa părinţilor săi şi că soţul ei.

La solicitarea tinerei, poliţiştii au pătruns în forţă s-a pătruns în locuinţa acesteia, însă A. Neculai şi fiica acestuia nu au fost găsiţi.

În timpul intervenţiei, o altă echipă de poliţişti l-a identificat pe bărbat la o locuinţă învecinată unde era ascuns într-o cameră, împreună cu fiica acestuia.

A. Neculai a fost identificat, s-a manifestat agresiv, adresând injurii, astfel că a fost imobilizat prin folosirea forţei şi aplicarea cătuşelor şi condus la sediul Poliţiei Oraşului Liteni.

Minora a fost încredinţată mamei sale, B. Lidia, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârşirea  infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, şi „ameninţare”.

În cursul zilei de vineri, în baza probatoriului administrat, a fost continuată urmărirea penală faţă de A. Neculai, din oraşul Liteni, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, comise împotriva concubinei sale.

Aceasta a fost examinată medico–legal, constatându-se că a suferit leziuni la nivelul capului şi toracelui, care necesită pentru vindecare 7 – 9 zile îngrijiri medicale.

Astfel, a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore faţă de A. Neculai, care a fost introdus în Arestul Preventiv al I.P.J. Suceava, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia că vor manifesta rigurozitate maximă în aplicarea legii, astfel de cazuri în care dezvoltarea fizică şi psihică a minorilor este pusă în primejdie nefiind tolerate. Atragem atenţia celor care consumă alcool frecvent şi au un comportament violent în familie, că în astfel de cazuri poliţiştii nu vor ezita să dispună toate măsurile preventive, inclusiv cele privative de libertate pentru agresori”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava