Sarbatoarea Muntelui 2019

Poliţiştii au reţinut un bărbat din Mălini după ce acesta şi-a lovit concubina. Vineri seara, poliţiştii din Mălini au fost sesizaţi prin „112” cu privire la faptul că o femeie de 51 de ani, din localitate, a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în după amiaza zilei de vineri, femeia și concubinul ei s-au deplasat la un vecin de 69 de ani, unde au consumat băuturi alcoolice, iar în jurul orei 17.30, între concubin și victimă a izbucnit o ceartă. Bărbatul a lovit-o pe femeie cu un obiect contondent în zona cervicală posterioară.

După producerea incidentului, bărbatul a pansat-o în zona în care a lovit-o, după care cei doi au plecat acasă.
Chiar dacă victima nu a solicitat efectuarea de cercetări faţă de agresor, poliţiştii s-au autosesizat şi în cursul zilei de sâmbătă au continuat cercetărilor efectuate în cauza privind agresiunea. „Având în vedere zona corporală vizată şi modul de aplicare a loviturii, precum şi riscurile generate de activitatea infracţională respectivă, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava au investigat în mod amănunţit cauza,  stabilind faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan,  concubinul victimei, un bărbat de 50 de ani din localitate,  i-a aplicat femeii o lovitură în zona gâtului, cu un topor”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Suceava.

În urma examinării medico legale preliminarii s-a stabilit faptul că victima necesită 12-14 zile îngrijiri medicale, fără ca viața să-i fie pusă în primejdie.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârșirii ,,tentativei la infracțiunea de omor”, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 ore,  fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava