Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din oraşul Milişăuţi a murit după ce a fost bătut crunt de către doi bărbaţi împreună cu care a consumat băuturi alcoolice. Potrivit unui comunicat al Poliţiei, sâmbătă la amiază, Poliția oraşul Milișăuți a fost sesizată despre faptul că un localnic de 49 de ani a fost găsit decedat în locuința sa. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că victima locuia singur, iar în cursul zilei de vineri, în jurul orei 19.00, a fost vizitat la domiciliu de fratele său, unde a consumat băuturi alcoolice, împreună cu alte 3 persoane.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice și a unui conflict spontan, un bărbat de 41 de ani, din comuna Marginea și un alt bărbat de 42 de ani, din județul Iaşi, au lovit victima cu pumnii, picioarele şi corpuri contondente la nivelul capului și corpului, cauzându-i leziuni grave ce au condus în scurt timp la deces.

În cauză s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru o durată de 24 de ore a bărbatului de 41 de ani din comuna Marginea, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă. Celălalt suspect din județul Iași, urmează să fie expertizat din punct de vedere neuropsihiatric din cauza istoricului internărilor, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava