Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 10.00, un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei, în timp ce desfășura activități specifice pe DN 17 Poiana Stampei, a oprit un autoturism care circula cu viteza de 72 km/h în localitate.

Procedând la verificarea conducătorului autovehiculului, s-a constatat că acesta este un bărbat din comuna Poiana Stampei și deține o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, eliberată la data de 30.10.2021, fără drept de circulație.

Permisul de conducere i-a fost reținut deoarece, la data de 30.10.2021, a condus autoturismul pe DN 17 Prundu Bârgăului, în timp ce avea o concentrație de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Deoarece șoferul prezenta halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere cele constatate a fost întocmit dosar de cercetare penală, conform art. 335 alin. 2 și art. 336 alin. 1 din Cod Penal iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.

S-a procedat la începerea urmăririi penale faţă de fapta de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce” și ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului”.

Faţă de șofer s-a dispus măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Un bărbat din Poiana Stampei și-a făcut un obicei din a conduce beat la volan și a ajuns să fie încarcerat, 9.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava