Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din Putna este cercetat de poliţie după ce a tăiat şi a furat un copac din pădurea Ocolului Silvic Bisericesc Ilișești. În cursul zilei de vineri, La 29 martie a.c., poliţiştii Secției 4 de Poliție Rurală Gălănești și ai Postului de poliție Putna s-au sesizat cu privire la faptul că persoane necunoscute au tăiat fără drept și au furat din pădurea administrată de Ocolul Silvic Bisericesc Ilișești, Cantonul Silvic Slatina, de pe raza comunei Putna, un molid cu diametrul de 62 cm, cauzând un prejudiciu în valoare de 487,9 lei.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că principalul suspect de comiterea furtului este C. Constantin, de 44 ani, din comuna Putna. Potrivit poliţiştilor, bărbatul s-a decplat în urmă cu o săptămână în pădurea din apropierea locuinței sale şi a tăiat fără drept copacul respectiv, după care l-a vândut unui consătean. Materialul lemnos a fost recuperat și predat în custodie la Cantonului Silvic Slatina.

Față de C. Constantin, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”tăiere fără drept de arbori” și ”furt de arbori”.

Un bărbat din Putna este cercetat după ce a furat un copac din pădurea Ocolului Silvic Bisericesc Ilișești, 6.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava