• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Poliţiştii au reuşit să-l identifice şi să-l reţină pe un bărbat din Rădăuţi, în vârstă de 39 de ani, care la începutul acestei luni a incendiat maşina unui ofiţer de poliţie, comisarul Doru Potoroacă, din cadrul Biroului de Ivestigaţii Criminale al Poliţiei din Rădăuţi. Cercetările în acest caz au început după ce la data 6 septembrie a.c., la ora 22:54, Poliţia municipiului Rădăuți a fost sesizată de către Doru Potoroacă cu privire la faptul că maşina sa, un BMW, este în flăcări.
Poliţiştii deplasați la faţa locului au identificat autoturismul, acesta fiind parcat vis- a-vis de locuința poliţistului. Maşina era distrusă în proporție de 75%.
Incendiul a fost localizat și stins de un echipaj I.S.U., care a stabilit ca și cauză probabilă, folosirea intenționată a sursei de aprindere.
În urma activităţilor investigativ operative şi de cercetare penală complexe efectuate de poliţiştii IPJ Suceava, în cursul zilei de joi, 24 septembrie a.c. s-a reuşit identificarea autorului infracţiunii ca fiind un bărbat de 39 de ani, din municipiul Rădăuţi.
Toto joi, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară în imobilul unde locuieşte suspectul. În locuinţă au fost au fost identificate mai multe bunuri, cu valoare probatorie în cauză, care au fost ridicate în vederea cercetărilor, inclusiv autoturismul utilizat de acesta la comiterea infracţiunii.
Faţă de suspect s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava