MOPAN Suceava

Poliţiştii au reuşit să-l identifice şi să-l reţină pe un bărbat din Rădăuţi, în vârstă de 39 de ani, care la începutul acestei luni a incendiat maşina unui ofiţer de poliţie, comisarul Doru Potoroacă, din cadrul Biroului de Ivestigaţii Criminale al Poliţiei din Rădăuţi. Cercetările în acest caz au început după ce la data 6 septembrie a.c., la ora 22:54, Poliţia municipiului Rădăuți a fost sesizată de către Doru Potoroacă cu privire la faptul că maşina sa, un BMW, este în flăcări.
Poliţiştii deplasați la faţa locului au identificat autoturismul, acesta fiind parcat vis- a-vis de locuința poliţistului. Maşina era distrusă în proporție de 75%.
Incendiul a fost localizat și stins de un echipaj I.S.U., care a stabilit ca și cauză probabilă, folosirea intenționată a sursei de aprindere.
În urma activităţilor investigativ operative şi de cercetare penală complexe efectuate de poliţiştii IPJ Suceava, în cursul zilei de joi, 24 septembrie a.c. s-a reuşit identificarea autorului infracţiunii ca fiind un bărbat de 39 de ani, din municipiul Rădăuţi.
Toto joi, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară în imobilul unde locuieşte suspectul. În locuinţă au fost au fost identificate mai multe bunuri, cu valoare probatorie în cauză, care au fost ridicate în vederea cercetărilor, inclusiv autoturismul utilizat de acesta la comiterea infracţiunii.
Faţă de suspect s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava