Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă în jurul orelor 15.15, echipajul de politie rutiera din cadrul Politiei Orașului Gura Humorului – Compartimentul Rutier, în timp ce executa serviciul de control și supraveghere a traficului rutier pe str. Humorului, din comuna Șcheia, a oprit pentru control un microbuz care se deplasa spre Suceava.

Cu ocazia controlului, la volan a fost depistat un barbat de 25 ani, din Republica Moldova.

Întrucat conducatorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere s-a procedat la efectuarea de verificari în baza de date, ocazie cu care s-a constatat faptul ca șoferul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul Romaniei din data de 25.10.2022, pentru savarșirea unei alte infractiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui vehicul cu permis neconform categoriei.

S-a întocmit dosar penal cercetarile fiind continuate de catre politiștii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei Orașului Gura Humorului, cauza urmand a fi solutionata procedural.

De asemenea, conducatorul auto a fost sanctionat contraventional întrucât a efectuat transport rutier public de persoane fara autorizatie, iar vehiculul a fost indisponibilizat.

Un bărbat din Republica Moldova care făcea transport ilegal de persoane lăsat de polițiștii suceveni fără microbuz, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava