Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din oraşul Salcea a fost păcălit să plătească o sumă de 8.000 de lei, în urma unui telefon pe care l-a primit de la o persoană care s-a dat drept ginerele său. În cursul zilei de sâmbătă, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de către R. Ilie, de 50 ani, din Salcea, care a reclamat că a fost înşelat de către o persoană necunoscută, care l-a contactat telefonic, a spus că este ginerele său şi că a accidentat o persoană, motiv pentru care are nevoie de bani. Bărbatul l-a convins pe R. Ilie să trimită pe numele unei persoane ce i-a fost indicată suma de 8000 lei.

Din verificări a reieşit faptul că în cursul zilei de sâmbăză, în jurul orei 08.00-08.30, R. Ilie a fost contactat pe telefonul fix de o persoană care s-a recomandat a fi ginerele său. Acesta i-a spus că a avut un accident şi se află internat în spital la secţia chirurgie şi că a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni, după care i-a spus că i-l dă la telefon pe un avocat. Acesta i-a comunicat că trebuie să trimită suma de 8.000 lei, pentru ca familia femeii accidentate pe trecerea de pietoni să nu depună plângere.

Persoana vătămată s-a deplasat la o agenţie bancară din Suceava unde a depus suma de 8.000 lei pe un nume indicat.

Ulterior, mergând acasă la ginerele său a constatat că acesta nu a fost implicat în nici un accident şi se afla acasă, unde dormea.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava