MOPAN Suceava

Un bărbat din comuna Şcheia a fost omorât în bătaie de către un consătean. Vineri, în jurul orei 22:15, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că pe raza comunei Șcheia un bărbat este căzut și prezintă urme de violență în zona feței.

Lla fața locului s-au deplasat polițiști și o ambulanță, cadrele medicale constatând decesul bărbatului. În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificată victima ca fiind G. Vasile, de 57 ani, precum şi un suspect, în persoana lui D. Neculai de 40 ani, din Şcheia, acesta având un conflict cu victima. Bărbatul a fost dus la poliţie pentru audieri, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Trupul victimei a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava, iar în urma efectuării necropsiei medicul legist a concluzionat provizoriu că „moartea a fost violentă, datorându-se insuficienţei cardio-respiratorii acute şi contuziei cerebrale difuze produse printr-un traumatism cranio-cerebral cu fracturi cranio-faciale şi de piramidă nazală, ce s-au putut produce prin loviri active cu corpuri sau mijloace contondente”.

În urma probatoriului administrat, procurorul a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de D. Neculai sub aspectul comiterii infracţiunii de „omor calificat” şi reţinerea acestuia pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă.

Suspectul a fost condus sub pază la Spitalul Judeţean Suceava pentru examinare medicală ca urmare a leziunilor suferite în urma altercaţiei cu victima, după care a fost introdus în arestul poliţiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava