• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat de 51 de ani, din Udești, este cercetat pentru poluare prin evacuarea, în atmosferă sau pe sol, a unor deşeuri ori substanţe periculoase şi pentru neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri. Asta, după ce polițiștii au descoperit pe proprietatea lui şi pe spaţiul public din apropiere, 13 autovehicule dezmembrate parţial sau total. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, bărbatul a dezmembrat în regim propriu, în curtea şi grădina sa, mai multe autoturisme, iar fierul vechi rezultat a fost valorificat la centre de colectare de pe raza Sucevei. Însă deşeurile periculoase, respectiv uleiul uzat, filtrele de ulei uzate şi acumulatorii au fost depozitate necorespunzător în diferite bidoane sau aruncate pe sol.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava