Concert pascal
MOPAN Suceava

Un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe strada Calea Transilvaniei din localitate, autoturismul condus de un localnic.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul din municipiul Vatra Dornei nu posedă permis de conducere, inspecția tehnică periodică este expirată din data de 03.04.2020 și nu are poliță RCA valabilă.

De asemenea polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul aparține altei persoane, care i l-a încredințat bărbatului din municipiul Vatra Dornei spre a-l conduce, deși avea la cunoștință despre faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancționat contravențional.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” şi „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane care nu posedă permis de conducere”, iar în urma probatoriului administrat, bărbatul din municipiul Vatra Dornei a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava