Comenzi MOPAN Suceava

La data de 22 iunie  orele 21.45, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la un scandal la o familie din satul Voievodeasa.

S-a constatat faptul că un bărbat și o femeie, au o relație de concubinaj de cca. 15 ani, având împreună și doi copii. În urma consumului exagerat de băuturi alcoolice bărbatul are manifestări agresive verbal și în trecut și-a lovit membrii familiei.

În data de 22.06.2022, în jurul orelor 21:45, bărbatul a venit la domiciliu în stare avansată de ebrietate și a început să provoace scandal, amenințând membrii familiei. În momentul deplasării lucrătorilor de poliție la fața locului, bărbatul a continuat seria de amenințări la adresa membrilor familiei.

Concubina a depus plângere penală pentru amenințările adresate membrilor familiei, precizând totodată că acesta nu a comis alte fapte penale.

Având în vedere manifestările agresive ale bărbatului s-a procedat la internarea acestuia la Secția de Psihiatrie Burdujeni.

Lucrătorii de poliție din cadrul SPR 3 Marginea au început urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințare”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 206, alin. (1) din Codul penal, cu aplicarea art. 177, alin. 1 din Codul penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava