MOPAN Suceava

Un bărbat din comuna Bosanci s-a ales cu dosar penal după ce şi-a lovit vecina. În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 17.28, o femeie de 65 ani, din comuna Bosanci, a sunat la Poliţie pentru a sesiza faptul că în timp ce se afla pe imaşul din faţa locuinţei, a fost lovită şi ameninţată de vecinul său, B. Constantin de 38 ani, din localitate.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că, în jurul orei 16.45 între soţul victimei şi B. Constantin, a izbucnit un scandal spontan pentru faptul că acesta a trecut cu atelajul hipo încărcat cu fân, peste iarba cosită şi împrăştiată pe imaşul din faţa casei lui B. Constantin.

Pentru faptul că B. Constantin nu a reuşit să discute problema cu soţul victimei care plecase între timp cu faietonul după o altă încărcătură cu fân, acesta s-a deplasat pe imaşul din faţa locuinţei lui şi fără nici un motiv, a lovit-o pe vecina sa. S-a solicitat intervenţia ambulanţei pentru acordarea de îngrijiri medicale. Victima a fost examinată medical şi transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de B. Constantin sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava