• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat din Bosanci s-a ales cu dosar penal după ce şi-a înjunghiat fratele. În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 17:00, Postul de poliție Bosanci a fost sesizat de B. Niculai, de 28 ani, din aceeaşi comună, cu privire la faptul ca la ora 16.30, în timp ce se afla la domiciliul său, a fost lovit cu un cuţit de către fratele său, B.Dragoş, de 37 ani. În urma discuţiilor avute cu mama celor doi, poliţiştii au constatat că în timp ce aceştia tăiau porumbul în grădină, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între cei doi fraţi a izbucnit un conflict în urma căruia B. Niculai a fost lovit cu un cuţit de B.Dragoș în zona braţului drept deasupra cotului.

Victima a fost transportată la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava de către fratele său B. Alexandru, diagnosticul preliminar fiind de ”plagă contuză braţ şi antebraţ drept”. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate şi se va dispune procedural în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medico-legale ale lui B. Niculai.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava