MOPAN Suceava

Duminică dimineața, în jurul orei 9:00, Secția 9 Poliție Rurală Șcheia a fost sesizată prin „112” cu privire la faptul că o femeie a fost agresată fizic de soț.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că o femeie în vârstă de 75 ani a fost agresată de către soțul său de 80 de ani, femeia fiind lovită de către acesta în cursul zilei de vineri, 10 iunie 2022 în jurul orelor 16:00. Duminică dimineața, femeia nu s-a simțit bine motiv pentru care a mers la un vecin pentru a o ajuta să cheme Ambulanța.

În urma completării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că există risc iminent la adresa integrității corporale și vieții persoanei vătămate, motiv pentru care s-a emis ordinul de protecție provizoriu, începând cu data de 12 iunie și până la data de 17 iunie 2022.

Cu privire la bărbatul de 80 de ani, acesta a fost transportat de către un echipaj medical la Spitalul de Psihiatrie urmând să fie internat la secția de psihiatrie.

Cercetările urmează a fi efectuate de către Poliția Municipiului Suceava – Secția 9 Poliție Rurală Șcheia sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,Violență in familie” faptă prev. și ped. de art. 199 alin 1 din Cod Penal raportat la art 193 alin. 1 din Cod Penal.

Un bătrân de 80 de ani din Șcheia și-a bătut soția în vârstă de 75 de ani. Soțul agresiv a ajuns la Psihiatrie, 4.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava